Selecteer een pagina

uitvaartfotografie

Laat de liefde voortleven

Uitvaartfotografie maakt liefde tastbaar

Nergens is de liefde zo puur aanwezig als bij een afscheid. Je herkent het in de arm om je schouder, handen die elkaar liefdevol vasthouden, de glimlach en betekenisvolle blik bij het aanhalen van anekdotes. Je ziet het ook terug in de persoonlijke en kleine details, waarmee een uitvaart helemaal eigen wordt gemaakt. In alles voel je de liefde en verbinding in haar meest pure vorm.

Het moment van overlijden, de dagen tot aan het afscheid en de uitvaart zelf beleef je echter in een roes en de tijd legt een waas over jouw herinneringen. Als uitvaartfotograaf leg ik de liefde en verbinding voor je vast.

Uitvaartfotografie houdt de herinnering levend

Wat nu als je al die momenten vol liefde zou kunnen blijven zien? Als je later, in alle rust, troost kunt halen uit de mooie en liefdevolle momenten van het afscheid. Momenten die je misschien niet eens bewust hebt meegemaakt. Afscheidsfotografie houdt de herinnering aan de liefde bij afscheid levend.

Uitvaartfotografie bij afscheid

Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf leg ik de liefde en verbinding vast, die voor en tijdens het afscheid zichtbaar aanwezig zijn. Met oog voor detail en volledig vanuit mijn ‘zijn’ weet ik intuïtief de juiste momenten te vangen, precies zoals jij het afscheid op dat moment beleeft. Ook leg ik de momenten vast die jou wellicht ontgaan. Dit maakt de beleving en het beeld van het afscheid helemaal compleet en draagt bij aan de herinnering en rouwverwerking later.

Een afscheidsreportage kan heel veel momenten bevatten. Van de laatste adem tot en met het definitieve afscheid en alle momenten daar tussen in. Elk moment waar liefde in verweven zit, hoe verdrietig het ook is, leg ik vanuit mijn hart op zeer integere en professionele wijze voor je vast. Met mijn foto’s geef ik je liefde en troost terug als tastbare herinnering.

Uitvaartfotografie in beeld

Een waardevol moment, voor altijd bewaard

Beelden die kracht geven

Een afscheidsreportage verzorgd door uitvaartfotograaf BySense Photography is zeer bijzonder en persoonlijk. Het legt de allermooiste momenten vast, wanneer er afscheid wordt genomen van een dierbare of wanneer een afscheid nadert. Een bron van kracht voor de moeilijke momenten die ongetwijfeld komen en waarin de liefde voortleeft.

Wat zit altijd inbegrepen bij een afscheidsreportage?

Mijn professionaliteit, integriteit en oog voor detail

Kennismaking en voorbereidend gesprek met de nabestaanden en/of uitvaartverzorger

Professionele selectie en nabewerking van de foto’s

Persoonlijke online galerij om te delen met dierbaren

Reiskosten binnen een straal van 20 km (vanaf 3524VK), daarna €0,45 per gereden kilometer (retour)

EXTRA bij pakket Compleet en Uitgebreid: een adviesgesprek waarin we het herinneringsalbum personaliseren

Basis

~ Fotografie op 1 dag ~

€425,-

N

Fotografie van afscheidsmomenten:

 • Aankomst van familie, rouwvervoer, genodigden en voorbereidingen van de dienst
 • Afscheidsceremonie / uitvaartdienst
N

Liefdevolle slideshow

N

Uniek herinneringsalbum door mij samengesteld van 10×10 cm | 16 pagina’s

Compleet

~ Fotografie op 1 dag ~

€775,-

N

Fotografie van afscheidsmomenten:

 • Laatste moment thuis / afscheidshuis of afscheidslocatie (opbaring / kistsluiting)
 • Aankomst van familie, rouwvervoer, genodigden en voorbereidingen van de dienst
 • Afscheidsceremonie / uitvaartdienst
 • Route naar het graf of crematorium en het afscheid aldaar
N

Liefdevolle slideshow

N

Uniek en luxe album met een afmeting van 15×15 cm | 30 pagina’s

Uitgebreid

~ Fotografie op meerdere dagen ~

€995,-

N

Fotografie van afscheidsmomenten:

 • Dierbare momenten of rituelen gedurende de afscheidsweek (bijv. verven van de kist, rouwbezoek, bloemenritueel, avondwake)
 • Laatste moment thuis / afscheidshuis of afscheidslocatie (opbaring / kistsluiting)
 • Aankomst van familie, rouwvervoer, genodigden en voorbereidingen van de dienst
 • Afscheidsceremonie / uitvaartdienst
 • Route naar het graf of crematorium en het afscheid aldaar
N

Liefdevolle slideshow

N

Uniek en luxe album met een afmeting van 20×20 cm | 30 pagina’s

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat je kunt besteden aan een uitvaartfotograaf. De uitvaartverzorger kan je hier zeker bij helpen of neem contact op met de verzekeraar.

Extra opties bij keuze pakket Basis, Compleet en Uitgebreid
(+ €145,- per gekozen moment):

 • Fotografie van de laatste verzorging / ritueel van overledene direct na overlijden
 • Euthanesie moment / laatste moment samen, integer en discreet in beeld gebracht
 • Condoleance / koffiekamer / nazit / borrel aansluitend na afloop van het afscheid

Is er sprake van afscheid tijdens laatste levensfase? In deze periode van het leven, kort of lang, wordt het alledaagse ineens heel bijzonder en worden momenten van samenzijn, hoe klein ook, de dierbaarste herinneringen voor later. Juist dan is de liefde op haar puurst en worden, soms onbewust, nog hele mooie en liefdevolle momenten met elkaar gedeeld. Hoe fijn zou het zijn als je later terug kunt gaan die momenten en het heldere gevoel van toen? Een houvast en troost voor wanneer jij het nodig hebt? Ik help je graag. Klik hier voor herinneringsfotografie en neem contact met me op, veel is mogelijk.

Zichtbare liefde

Afscheid nemen is ontzettend verdrietig en maakt tegelijk de liefde zo zichtbaar. Met een afscheidsreportage verzorgd door BySense Photography ervaar je dat steeds opnieuw, ook jaren later.

Ervaringen met uitvaartfotograaf
BySense Photography

Lieve woorden

Het inschakelen van een professionele uitvaartfotograaf is bij uitvaarten nog niet echt gebruikelijk. We zijn heel blij dat Diana dit voor ons is komen doen. De foto’s zijn erg mooi en intiem geworden, terwijl de aanwezigheid van Diana nauwelijks merkbaar en zeker nooit storend was. Haar afscheidsfotografie draagt zeker bij aan de mooie herinneringen die we aan mijn schoonmoeder hebben.

Heidy en Stefan

Wij hebben het als heel fijn ervaren dat we foto’s hebben om altijd terug te kijken als we er behoefte aan hebben. Ze was aanwezig, maar ook weer niet. Altijd op de achtergrond. Heel stil en geen flitslicht. Je kunt aangeven als je iets wilt of juist niet. Ze heeft het top gedaan!! Wij zijn zeer tevreden met haar als onze afscheidsfotograaf.

Cindy van de Weijer

Diana is een hele fijne warme persoonlijkheid en afscheidsfotograaf die echt weet waar ze mee bezig is. Op de juiste momenten hebben we niet eens gemerkt dat ze er was, maar oh wat heeft dat bijzondere plaatjes opgeleverd. Prachtige foto’s van een heel mooi moment. Ze weet als geen ander emoties en warmte vast te leggen op zulke intieme maar moeilijke momenten.

Corrina Kruyt

Uitvaartfotografie

Liefde leeft voort waar leven eindigt  

Wil je de mooie en liefdevolle momenten van afscheid blijven vasthouden voor later? Zodat je er altijd op kan terugvallen, wanneer jij het nodig hebt? Gun jezelf dan deze bron van troost en neem contact met mij op.