Selecteer een pagina

uitvaartfotografie

Laat de liefde voortleven

Afscheidsfotografie maakt liefde tastbaar

Nergens is de liefde zo puur aanwezig als bij een afscheid. Je herkent het in de arm om je schouder, handen die elkaar liefdevol vasthouden, de glimlach en betekenisvolle blik bij het aanhalen van anekdotes. Je ziet het ook terug in de persoonlijke en kleine details, waarmee een uitvaart helemaal eigen wordt gemaakt. In alles voel je de liefde en verbinding in haar meest pure vorm.

Het moment van overlijden, de dagen tot aan het afscheid en de uitvaart zelf beleef je echter in een roes en de tijd legt een waas over jouw herinneringen. Als afscheidsfotograaf leg ik de liefde en verbinding voor je vast.

Troost uit liefdevolle momenten

Wat nu als je al die momenten vol liefde zou kunnen blijven zien? Als je later, in alle rust, troost kunt halen uit de mooie en liefdevolle momenten van het afscheid. Momenten die je misschien niet eens bewust hebt meegemaakt. Afscheidsfotografie houdt de herinnering aan de liefde bij afscheid levend.

Uitvaartfotografie bij afscheid

Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf leg ik de liefde en verbinding vast, die voor en tijdens het afscheid zichtbaar aanwezig zijn. Met oog voor detail en volledig vanuit mijn ‘zijn’ weet ik intuïtief de juiste momenten te vangen, precies zoals jij het afscheid op dat moment beleeft. Ook leg ik de momenten vast die jou wellicht ontgaan. Dit maakt de beleving en het beeld van het afscheid helemaal compleet en draagt bij aan de herinnering en rouwverwerking later.

Een afscheidsreportage kan heel veel momenten bevatten. Van de laatste adem tot en met het definitieve afscheid en alle momenten daar tussen in. Elk moment waar liefde in verweven zit, hoe verdrietig het ook is, leg ik vanuit mijn hart op zeer integere en professionele wijze voor je vast. Met mijn foto’s geef ik je liefde en troost terug als tastbare herinnering.

Uitvaartfotografie in beeld

Een waardevol moment, voor altijd bewaard

Beelden die kracht geven

Een afscheidsreportage verzorgd door uitvaartfotograaf BySense Photography is zeer bijzonder en persoonlijk. Het legt de allermooiste momenten vast, wanneer er afscheid wordt genomen van een dierbare of wanneer een afscheid nadert. Een bron van kracht voor de moeilijke momenten die ongetwijfeld komen en waarin de liefde voortleeft.

Wat zit altijd inbegrepen bij een afscheidsreportage?

Kennismaking en voorbereidend gesprek met de nabestaanden en/of uitvaartverzorger

Mijn professionaliteit, integriteit en oog voor detail

Professionele selectie en nabewerking van de foto’s

Persoonlijke en beveiligde online galerij om te delen met dierbaren

Liefdevolle terugblik in de vorm van een slideshow op muziek

Reiskosten tot 40 km (vanaf 3524VK), daarna €0,45 per gereden kilometer (retour)

EXTRA bij pakket Compleet en Uitgebreid: een adviesgesprek waarin we samen het herinneringsalbum personaliseren

Basis

€395,-

N

Tot 1,5 uur fotografie

N

Troostboekje (10×10 cm | 12 pagina’s) door mij samengesteld

9

Passend voor het vastleggen van bijvoorbeeld: aankomst rouwstoet en de ceremonie OF de ceremonie en impressie van het samenzijn naderhand

Compleet

~ Meest gekozen ~

€795,-

N

3 uur fotografie

N

Uniek en luxe album (20×20 cm) met 30 pagina’s

9

Passend voor het vastleggen van bijvoorbeeld: opbaren/sluiten kist, vertrek en aankomst rouwstoet, ceremonie en laatste groet bij het graf of crematorium

Uitgebreid

€1195,-

N

5 uur fotografie

N

Uniek en luxe album (20×20 cm) met 40 pagina’s

9

Passend voor het vastleggen van het gehele afscheid; mooie momenten thuis (evt. op een andere dag), opbaren/sluiten kist, vertrek en aankomst rouwstoet, ceremonie, laatste groet bij het graf of crematorium en het samenzijn naderhand

Bovenstaande pakketten kunnen uitgebreid worden in aantal uren fotografie (€92,50 per half uur). Liever alleen fotografie zonder album? Het starttarief is €245,- voor het eerste uur met aansluitend €92,50 per half uur. Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat je kunt besteden aan een fotoreportage verzorgd door een afscheidsfotograaf of uitvaartfotograaf. De uitvaartverzorger kan je hier zeker bij helpen of neem contact op met de verzekeraar.

Ieder afscheid is uniek en verdient een afscheidsreportage die helemaal aansluit op jouw wensen. Neem dan ook gerust contact met mij op als er andere wensen zijn, wanneer je vragen hebt of voor een vrijblijvende kennismaking. Ik denk graag met je mee.

Afscheid bij leven?

Is er sprake van afscheid tijdens laatste levensfase? In deze periode van het leven, kort of lang, wordt het alledaagse ineens heel bijzonder en worden momenten van samenzijn, hoe klein ook, de dierbaarste herinneringen voor later. Juist dan is de liefde op haar puurst en worden, soms onbewust, nog hele mooie en liefdevolle momenten met elkaar gedeeld. Hoe fijn zou het zijn als je later terug kunt gaan die momenten en het heldere gevoel van toen? Een houvast en troost voor wanneer jij het nodig hebt? Ik help je graag. Klik hier voor herinneringsfotografie en neem contact met me op, veel is mogelijk.

Zichtbare liefde

Afscheid nemen is ontzettend verdrietig en maakt tegelijk de liefde zo zichtbaar. Met een afscheidsreportage verzorgd door BySense Photography ervaar je dat steeds opnieuw, ook jaren later.

Ervaringen met afscheidsfotograaf
BySense Photography

Lieve woorden

Het inschakelen van een professionele uitvaartfotograaf is bij uitvaarten nog niet echt gebruikelijk. We zijn heel blij dat Diana dit voor ons is komen doen. De foto’s zijn erg mooi en intiem geworden, terwijl de aanwezigheid van Diana nauwelijks merkbaar en zeker nooit storend was. Haar afscheidsfotografie draagt zeker bij aan de mooie herinneringen die we aan mijn schoonmoeder hebben.

Heidy en Stefan

Wij hebben het als heel fijn ervaren dat we foto’s hebben om altijd terug te kijken als we er behoefte aan hebben. Ze was aanwezig, maar ook weer niet. Altijd op de achtergrond. Heel stil en geen flitslicht. Je kunt aangeven als je iets wilt of juist niet. Ze heeft het top gedaan!! Wij zijn zeer tevreden met haar als onze afscheidsfotograaf.

Cindy van de Weijer

Diana is een hele fijne warme persoonlijkheid en afscheidsfotograaf die echt weet waar ze mee bezig is. Op de juiste momenten hebben we niet eens gemerkt dat ze er was, maar oh wat heeft dat bijzondere plaatjes opgeleverd. Prachtige foto’s van een heel mooi moment. Ze weet als geen ander emoties en warmte vast te leggen op zulke intieme maar moeilijke momenten.

Corrina Kruyt

Uitvaart fotografie

Liefde leeft voort waar leven eindigt  

Wil je de mooie en liefdevolle momenten van afscheid blijven vasthouden voor later? Zodat je er altijd op kan terugvallen, wanneer jij het nodig hebt? Gun jezelf dan deze bron van troost en neem contact met mij op.